sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Vauhtiviikko viime vuonna...© Milla Takalahti
Giiran juoksu alkoi marraskuussa, juuri niin, että H-hetket alkoivat olla lähellä Voittaja -14 näyttelyn aikoihin. Siellä kun molemmat, niin Giiran omistaja Kauko ja Redin omistaja Milla olivat toisen koiransa kanssa kumpikin paikalla. Omistajien tapaaminen Helsingin messukeskuksessa kun ei edesauttanut Giiran ja Redin astutusta. Onneksi tuo aika oli juuri sen päivän tai kaksi aikaisessa, että Kauko ehti käydä vaihtamassa koiraneitoa tyttärestä äitiin ja matkustaa Kempeleeseen ennenkuin oli liian myöhäistä ;)


© Milla Takalahti
Giira ja Redi astutettiin 10.-12.12.2014. Kolmena peräkkäisenä päivänä. Jokaisella kerralla astutus onnistui nopeasti, ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkejä. Leikit kesti maksimissaan 5 min ja sen jälkeen siirryttiin asian.

© Milla Takalahti
Jo ensimmäisellä viikolla Giira näytti merkkejä siitä että oli tiine. Giira, joka muutenkin on mielellään rapsutettavana jos ei parempaa tekemistä ole tarjolla, muuttui kaiken aikaa kainalossa viihtyväksi sylikoiraksi. Giira ei koskaan ole ollut sellainen koira joka haluaa nukkua vieressä. Jos se siellä on joskus sattunut käväisemään, on se saman tien hypännyt lattialle ja hakeutunut mahdollisimman viileään paikkaan. Nyt tämä sama koira haluaa joka yö ihmisten väliin ja nukkuu siellä pitkät pätkät.© Milla Takalahti

Odotamme pentusten syntyvän viikon 7 alussa. Pentutiedustelut sähköpostilla
sari.solanti1@gmail.com  
(Tilapäisesti vakituinen osoite on pois käytöstä. Lisäämme tiedon blogiin kun pysyvä sähköpostiosoite on jälleen käytettävissä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti